vouwwagen huren alpenkreuzer
vouwwagen huren alpenkreuzer

Alpenkreuzer Waterfront vouwwagen

De Alpenkreuzer Waterfront vouwwagen is populair onder mensen die de mogelijkheid willen hebben om uit te breiden in de toekomst. De flexibiliteit maakt dat de vouwwagen goed te gebruiken is voor twee personen, maar ook voor zes personen. Je zet hem eenvoudig op en klapt hem makkelijk weer in, hierdoor is de Alpenkreuzer vouwwagen ook geschikt om mee rond te trekken. Vouwwagen huren in vele soorten zo ook de Alpenkreuzer huren.

Het comfort van een echt bed, maar het gemak en charme van een tent.

Eerst uitproberen, dan pas kopen

Soms is het fijn om eerst een vouwwagen te huren voordat je hem zelf aanschaft. Het is een flinke investering en het zou jammer zijn als je hem één keer gebruikt en daarna weer weg moet doen. Wij hebben de oplossing; huur een Alpenkreuzer Waterfront vouwwagen bij ons! Als hij goed bevalt kun je hem altijd nog aanschaffen.

Onze ervaring is mensen steeds vaker kiezen voor het huren van een vouwwagen in plaats van kopen. Je hebt geen bijkomende kosten onderhoud, verzekering en stalling en je betaalt alleen wanneer je de Alpenkreuzer vouwwagen gebruikt.

Een ruime 6-persoons vouwwagen huren

Onze Alpenkreuzer Waterfront vouwwagen is te huur in diverse uitvoeringen. Een compacte uitvoering, een uitvoering met extra ruimte en luifel en een uitbreiding met slaapplaatsen.

Wat is het E2S systeem?

Het staat voor “easy tot store” maar dat zegt nog niet zoveel. Door het E2S systeem kun je eenvoudig je spullen en bagage kwijt onderin de vouwwagen zonder dat je de hele tent hoeft open te klappen. Het gasgeveerde deksel klap je gemakkelijk omhoog waardoor de opbergruimte bereikbaar is.

Comfortabel slapen in een vouwwagen

De Alpenkreuzer Waterfront is voorzien van een ruim bed met een afmeting van 150×210 centimeter. Onder het acht centimeter dikke schuimmatras vind je de lattenbodem. Deze combinatie zorgt voor prima nachtrust.

Alpenkreuzer huren

Wil je een Alpenkreuzer vouwwagen huren voor een vakantie of weekendje weg? Zorg dat je er snel bij bent en reserveer hem op tijd. Er is behoorlijk wat vraag naar deze ruime vouwwagen met flexibele indeling. Dus kijk op de kalender of jouw vakantieperiode nog beschikbaar is.

vouwwagen huren alpenkreuzer
vouwwagen huren alpenkreuzer
Vragen? neem vrijblijvend contact op Uitbreidbaar tot 6 personen
vouwwagen huren klapop

Voordeel van een Alpenkreuzer vouwwagen

Alpenkreuzer is al ruim 60 jaar actief in de vouwwagenmarkt. Het merk staat bekend om zijn comfort en kwaliteit. Niet voor niks kiest Alpenkreuzer voor topmerken met a-kwaliteit materialen. Zo zijn de meeste doeken bijvoorbeeld gemaakt van Ten Cate doeken. Een bekende textiel- en kunstgrasfabrikant uit Nijverdal. Een andere bekende naam is Al-Ko, zij maken de onderstellen voor de Alpenkreuzer vouwwagen.

UITBREIDEN VAN DE ALPENKREUZER
WATERFRONT VOUWWAGEN

vouwwagen huren alpenkreuzer
vouwwagen huren alpenkreuzer
vouwwagen huren alpenkreuzer

Standaard tot 4 personen

Uitgebreid met luifel, meer ruimte

Uitgebreid met 2 extra slaapplaatsen

Alpenkreuzer waterfront vouwwagen huren of toch iets anders?

Bij KlapOp vouwwagens huur je gemakkelijk en snel een Alpenkreuzer om mee op vakantie te gaan. Geen gedoe met stalling en onderhoud, gewoon aankoppelen en vertrekken. Inmiddels hebben we al jaren ervaring met de verhuur van vouwwagens en andere kampeeroplossingen. Wil je niet op de grond slapen maar ook geen vouwwagen of caravan achter je auto? Kijk dan eens bij ons zusje DakOp voor het huren of kopen van een comfortabele daktent!

Onze experts geven je graag advies!

Wil je wat weten over de Alpenkreuzer Waterfront vouwwagen of over het gebruik of de beschikbaarheid?
Neem dan vrijblijvend contact op met de specialisten van KlapOp vouwwagens.