MINICARAVAN HUREN

UNIEK BIJ KLAPOP: MET LUIFEL EN FIETSENDRAGER

minicaravan huren bij KlapOp Hengelo Twente

MINICARAVAN SQUAREDROP

TRACKING TRAILER EXPLORER 1500

De Squaredrop Trailer is een karaktervolle, minicaravan met een comfortabele, ruime slaapplaats voor twee personen op een perfect matras van 205×147 cm. Geschikt voor bijna iedere auto en ultramobiel!

Zonder meerprijs kun je bij ons een minicaravan huren inclusief:

  • fietsendrager (ook voor elektrische fietsen)
  • Dakdragers (o.a. geschikt voor daktent)
  • 270° luifel (makkelijk uitschuifbaar)
  • Inventaris (Lees hier meer…)

 

HEB JE EEN VRAAG OVER
EEN minicaravan HUREN?

Minicaravan huren voor elke auto!

Of je nou een kleine auto hebt of een grote zware, vrijwel iedere auto met trekhaak is geschikt om met deze geremde uitvoering van de Explorer erop uit te trekken.

Door de compacte afmeting van de mini caravan en het lage gewicht merk je nauwelijks dat je comfortabele slaapplek achter de auto hangt. Ben je op de plaats van bestemming aangekomen dan laat je de steunen zakken en kun je overnachten. 

Tip! Neem de fietsen mee voor heerlijke fietstochten of een snelle boodschap. Wij leveren kosteloos een fietsendrager mee, dat maakt een minicaravan huren bij KlapOp nog leuker. 

2 persoons minicaravn huren met ruime slaapplek

Uitbreidbaar met een daktent!
✓ Praktisch ingedeeld voor opbergen en slapen
✓ Inclusief inventaris
✓ 270° luifel en fietsendrager

“Op pad met een stoere minicaravan geeft het ultieme gevoel van vrijheid”

Teardrop en Squaredrop mini-caravan

Onze mini-caravan wordt officieel de Tracking trailer squaredrop explorer genoemd. Deze is nog relatief onbekend in de Nederlandse markt maar in landen als Australië, Nieuw-Zeeland en de Verenigde Staten kom je ze al vrij veel tegen onderweg. Dat deze kleine caravan in Australië heel populair is vinden wij niet vreemd, dat is natuurlijk een ultiem land om de wildernis in te trekken met je eigen slaapplek.

De teardop mini caravan heeft meer rondere vormen terwijl de stoere en robuuste uitstraling van de squaredrop caravan rechthoekig (duh…) is. Voordeel hiervan is de ruimte erg efficiënt ingedeeld kan worden.

De pantry is voorzien van:
– koelkast, waterreservoir, spoelbak en afvoer.
– elektrische kookplaat en bijbehorende pannen.

Stoere mini-caravan squaredrop trailer

2 persoons minicaravan huren bij klapOp 

In deze 2 persoons caravan kun je comfortabel de nacht doorbrengen. Het 16cm dikke matras ligt uitstekend en heeft een afmeting van 147×205 centimeter. Voorzien van een Froli-bed systeem onder de matras. Dat is lekker fris en zorgt ervoor dat het matras langer meegaat. Je moet zelf nog wel even beddengoed meenemen.

Droog naar binnen en buiten. We snappen dat je dat belangrijk vindt. Daarom krijg je bij ons, zonder meerprijs, de quick pitch luifel bijgeleverd. Deze luifel heeft een uitval van 2 meter en zowel de instap als de pantry aan de achterzijde van de mini-caravan is overdekt doordat hij 270° openklapt. Nog een voordeel van een minicaravan huren bij KlapOp!

MINICARAVAN HUREN OF EEN ANDERE VRAAG?

De specialisten van KlapOp helpen je graag letterlijk op weg!
Neem vrijblijvend contact op om je wensen te bespreken
of een complete vouwwagen of minicaravan te huren. 

RESERVEER DIRECT