OVER KLAPOP

Bas & Edwin

vouwwagen huren klapop

OVER EDWIN EN BAS

Al jaren goede vrienden van elkaar en ieder voorjaar trekken we er op uit voor een kampeervakantie. Flink bepakt en bezakt trekken we Europa in om de mooiste kampeerplekjes te verkennen, op de fiets. Inmiddels hebben we duizenden kilometers afgelegd en tientallen hoofdsteden bezocht.

Het kamperen en het gevoel van vrijheid vinden we geweldig. Als we vroeg in de ochtend op de fiets stappen weten we nog niet welk kampeerplekje die avond de onze zal zijn. Het klinkt gek, maar het komt altijd goed! Vrij primitief en gemakkelijk zorgen we voor een hapje en een drankje, een goede bodem leggen die er, samen met een goede nachtrust, voor zorgt dat we volgende dag weer verder kunnen.

“Het echte kampeergevoel, dat kennen we zeker!”

Voor veel mensen staat kamperen voor vrijheid en gezelligheid. Je hebt iets gezamenlijks dat verbindt en dat met een soort nomaden gevoel. De wereld van het kamperen is sterk gegroeid de laatste jaren en onze kennis en interesse gaat verder dan lichtgewicht rondreizen op de fiets met een tentje op de bagagedrager….

Om te zorgen dat het heerlijke vrije kampeergevoel bereikbaar is voor iedereen, zijn we gestart met het verhuren en verkopen van Daktenten en vouwwagens. Want zo’n heerlijke ervaring gun je toch iedereen!

OVER KLAPOP

Vouwwagens: het comfort van een caravan en het gevoel van een tent!

Onze eerste vouwwagen was de Fat Freddy van CampooZ, een geweldig handige en lekkere vouwwagen om mee op pad te gaan. Alleen de naam al vinden we fantastisch, en dan te bedenken dat er een tentje aangekoppeld kan worden die de naam Ugly Betty draagt. Gelijk een leuke opening van het gesprek met de buren bij het kampvuur.

Deze is zo goed bevallen en de mensen die we ermee op pad hebben gestuurd waren laaiend enthousiast, dat we vouwwagen huren zijn gaan uitbreiden. We hebben inmiddels meerdere CampooZ vouwwagens beschikbaar voor de verhuur. Vouwwagen huren was nog nooit zo eenvoudig.

Om voornamelijk met de producten van CampooZ te werken is een bewuste keuze. Kwaliteit en comfort zijn hoog, het gemak van het opzetten is prettig, achter de auto reageert de vouwwagen stabiel en veilig en er is veel opbergruimte. Wij zijn ontzettend enthousiast en hopen dat we jou ook deze enthousiaste ervaring mogen geven!

Dus twijfel vooral niet, neem contact op met ons als je vragen hebt of bezoek ons op afspraak aan de Zoutwinningsweg in Hengelo Overijssel. We ontvangen je graag met een lekkere kop koffie.

vouwwagen huren klapop
vouwwagen huren klapop campooz
vouwwagen huren klapop

Edwin Kemna

OPRICHTER/EIGENAAR

Bourgondiër en liefhebber van kamperen en reizen. Altijd onderweg naar een nieuw avontuur, ook op de fiets!

vouwwagen huren klapop

Bas Olbertz

OPRICHTER/EIGENAAR

De uitstekende 5-sterrenkok bereid culinaire hoogstandjes op zijn 1-pits benzinebrander voor de hele camping!