vouwwagen huren klapop
vouwwagen huren klapop
Bekijk beschikbaarheid Fat FREDDY

CampooZ Fat Freddy Vouwwagen

Natuurlijk slaap je liever niet op een luchtbedje, maar vind je kamperen wel helemaal geweldig? Daarom is de Campooz vouwagen “Fat Freddy” echt iets voor jou! Comfortabel slapen op een heerlijk matras dat boven de grond ligt, zonder luchtbedden pompen en kou die optrekt.

Als je eenmaal deze Campooz Fat Freddy geprobeerd hebt wil je nooit meer in een tentje liggen. Herken je dat, je ziet op de camping mensen worstelen met stokken, doeken en lijnen terwijl jij binnen tien minuten al je stoeltje uitklapt om te genieten van een koud drankje in het zonnetje. Je zet deze vouwwagen letterlijk binnen 5 minuten op. Dus geen geruzie maar comfort en gemak! Wij zeggen een vouwwagen huren!

Droomkoppel; Fat Freddy & Ugly Betty

Fat Freddy van CampooZ is eigenlijk helemaal niet zo Fat als de naam doet vermoeden. Standaard is de CampooZ vouwwagen voor 2 personen geschikt. Daardoor is hij erg handzaam en licht, en kan vrijwel iedere auto met trekhaak hem eenvoudig meenemen. Maar hoe los je dat dan op als er kinderen meegaan of wanneer je met 4 personen in de vouwwagen wilt slapen?

Daar heeft Ugly Betty een antwoord op! Je koppelt haar (ritsen) aan Fat Freddy en ineens ontstaat er een droomkoppel. Jouw vouwwagen voor 4-personen is ineens een feit, er moet wel even een muntje opgegooid worden om te bepalen wie er in Ugly Betty mag slapen en wie het bed van Fat Freddy verdient….

Exclusief! Jij kiest zonder meerprijs! Kom onze vouwwagen huren bij KlapOp

Bij KlapOp huur je de CampooZ Fat Freddy vouwwagen voor een ALL-IN prijs, ongeacht de uitvoering die je kiest. We hebben 4 opstellingen beschikbaar:

Trekking – Light opstelling zonder voorwanden
Camping – Full opstelling volledig afsluitbare voortent
Trekking + Ugly Betty
Camping + Ugly Betty

Campooz Fat Freddy Vouwwagen huren uitvoeringen

Kies zelf één van de 4 verschillende opstellingen die je graag zou willen. Wij houden er niet zo van om je te laten betalen voor allerlei opties bij de vouwwagen, daarom jij mag gewoon kiezen, zonder daarvoor extra te betalen.

Trekking vouwwagen huren opstelling

Dit is de “Light” variant van de CampooZ Fat Freddy. Bij deze variant is de vouwwagen razendsnel op te zetten, heeft alleen een luifel en biedt een comfortabele slaapplaats voor 2 personen. Wil je rondtrekken met een vouwwagen dan is dit een perfecte oplossing!

Camping vouwwagen huren opstelling

Deze “Full” vouwwagen opstelling biedt meer binnenruimte door de volledig afsluitbare voortent. Het opzetten duurt ietsje langer maar je hebt wat meer mogelijkheden om je spullen en kookopstelling in de voortent te plaatsen. Ook deze variant van de Campooz vouwwagen biedt een comfortabele slaapplek voor twee personen.

Trekking of Camping met Ugly Betty

Zowel de Light als Full uitvoering zijn, naast het comfortabele bed in de Fat Freddy vouwwagen, uit te breiden met de Ugly Betty. Deze lelijke Betty is alles behalve Ugly, het is een comfortabele slaapplek voor 2 extra personen. In deze combinatie is de vouwwagen geschikt voor 4 personen. Kinderen vinden dit geweldig. Wel een eigen slaapplek maar niet helemaal losgekoppeld.

Kenmerken en eigenschappen Campooz Fat Freddy

Wil je meer weten over de specificaties van de CampooZ Fat Freddy vouwwagen zoals de afmetingen van de tent, het gewicht of de maten van de aanhanger, neem dan ook een kijkje op de productpagina, daar kun je de antwoorden vinden op al je vragen rondom de vette Freddy en lelijke Betty! Kun je iets niet vinden, onze specialisten zijn er er om je te helpen.

vouwwagen huren klapop campooz
Vragen? neem vrijblijvend contact op
vouwwagen huren klapop campooz

Voordelen van een CampooZ vouwwagen huren

Vouwwagens hebben aardig wat voordelen ten opzichte van een tent of caravan. Zo heb je bijvoorbeeld echt het camping en kampeer gevoel zonder dat je inlevert in comfortabel slapen. Om je te overtuigen hebben de voordelen van een vouwwagen even voor je op een rijtje gezet:

  • Je slaapt boven de grond, dus niet op een luchtbedje
  • Zeer snel op te zetten
  • Zelfs eenvoudig door 1 persoon op te zetten
  • Gevoel van een tent, slaapcomfort van een caravan
  • Steviger en veiliger gevoel dan bij een tent
  • Licht, geschikt voor bijna iedere auto
  • Opbergmogelijkheid, ook in de auto zelf*

*Wanneer je wilt kamperen met een tent van vergelijkbare afmetingen als de CampooZ vouwwagen, zul je die in de auto mee moeten nemen. Hierdoor ben je al een groot deel van je kofferruimte kwijt aan tentstokken, doek en accessoires voor je tent. Doordat je de Fat Freddy vouwwagen achter je auto hangt heb je de volledige kofferbak vrij voor andere spullen. Ook dat biedt extra comfort waardoor je toch die grote stapel leesboeken, vishengels of extra kleding makkelijk mee kan nemen!

bekijk alle vouwwagens

OPZETTEN VAN DE VOUWWAGEN

vouwwagen huren campooz klapop Hengelo
vouwwagen huren campooz klapop vouwwagen
vouwwagen huren klapop campooz
vouwwagen huren klapop
vouwwagen huren campooz klapop vouwwagen
vouwwagen huren klapop campooz

Onze experts geven je graag advies!

Wil je wat weten over de CampooZ Fat Freddy vouwwagen huren of over het gebruik of de beschikbaarheid?
Neem dan vrijblijvend contact op met de specialisten van KlapOp vouwwagens.