vouwwagen huren campooz klapop vouwwagen
vouwwagen huren klapop

CampooZ Lazy Jack vouwwagen huren

Natuurlijk wil je het ultieme campinggevoel ervaren, maar slapen op een luchtbedje op de grond zie je niet zitten? Kies dan voor de CampooZ Lazy Jack vouwwagen! Je hebt veel opbergruimte, comfort en leefruimte met deze flinke vouwwagen. Toch is hij licht, wendbaar en gemakkelijk op te zetten. De materialen zijn van hoge kwaliteit en dat zie je overal in terug.

Op de camping moet je niet gek opkijken als ze je vouwwagen herkennen. De vouwwagens van CampooZ zijn namelijk erg in trek en dat is niet voor niets. Dus twijfel niet en bel ons om de Lazy Jack vouwwagen te huren voor een onvergetelijke kampeervakantie!

De grote broer van vette Freddy!

De Campooz Lazy Jack is ruim, en dat is zacht uitgedrukt. Standaard zijn er 4 slaapplaatsen beschikbaar. Huur je een vouwwagen voor 2 personen dan kun je ook de slaapcabine eruit ritsen waardoor je meer leefruimte hebt. Wil je juist meer slaapplaatsen dan heb je de mogelijk om uit te breiden met de Ugly Betty waardoor je maar liefst 6 slaapplaatsen hebt.

Wat opbergruimte betreft kom je ook zeker niet te kort. Onder de tent in de bak van de vouwwagen heb je bijna 1300 liter ruimte voor alle vakantiespullen. Op het moment dat de tent ingepakt is kun je nog steeds eenvoudig het deksel openen omdat de klep van de Lazy Jack vouwwagen is voorzien van sterke gasveren. Bij een opgezette tent slaap je op het deksel, dan is de opbergruimte via een luik bereikbaar.

ALL-IN! Jij kiest zonder meerprijs!

Bij KlapOp huur je de CampooZ Lazy Jack vouwwagen voor een ALL-IN prijs, ongeacht de uitvoering die je kiest. We hebben 4 opstellingen beschikbaar:

Trekking – Trekkingluifel zonder voorwanden
Camping – Opstelling met voortent en wanden
Trekking + Ugly Betty
Camping + Ugly Betty

Campooz Lazy Jack Vouwwagen huren uitvoeringen

Je kunt deze ruime vouwwagen huren in diverse opstellingen. Het leuke is, je betaalt er niet extra voor. Of je nou kiest voor de compactere trekking variant en met tweepersonen gaat kamperen of je gaat met het hele gezin en de zespersoons campingopstelling naar Frankrijk of Italië, het is jouw feestje! Wij zorgen ervoor dat je voor één vaste prijs lekker op vakantie kan.

Trekking vouwwagen huren opstelling

De lichtere en open variant noemen we “trekking”. De vouwwagen is iets sneller op te zetten en in te pakken. Het rondtrekken of verplaatsen naar een andere camping wordt hierdoor wat makkelijker. En over het algemeen staat gemak voor comfort.

Camping vouwwagen huren opstelling

Ga je naar één plek en vind je ruimte belangrijk? Of verwacht je dat je wat meer binnen zal verblijven door de weersomstandigheden, kies dan voor huren van een Lazy Jack vouwwagen in campingopstelling. De dichte voorkant biedt soms wat meer comfort en privacy, zeker bij wat regenachtig weer of in het voor- en naseizoen.

Trekking of Camping met Ugly Betty

Voor sommige oplossingen krijg je pluspunten, met de Ugly Betty krijg je er twee! Want deze koppeltent geeft je +2 slaapplaatsen. Dit is echt een geweldige slaapplek voor bijvoorbeeld de kinderen. Ze hebben het gevoel hun eigen plekje te hebben. En ook voor de Ugly Betty betaal je geen meerprijs als je heem mee wilt nemen.

Kenmerken en eigenschappen Campooz Lazy Jack

Heb je aanvullende vragen over de CampooZ Lazy Jack vouwwagen huren van deze prachtige vouwwagen?  Neem gerust contact met ons op. Prijzen voor het huren van de Lazy Jack en andere vouwwagen vind je op de productpagina, net als wat meer technische details van de tenttrailers.

vouwwagen huren campooz klapop vouwwagen

TREKKING ⬆

vouwwagen huren campooz klapop vouwwagen

CAMPING ⬆

Vragen? neem vrijblijvend contact op
vouwwagen huren klapop campooz

Voordelen van een CampooZ vouwwagen huren

Wel op de camping maar niet in een caravan of tent? Ga eens op pad met een CampooZ vouwwagen! Ultieme kampeerervaring met een heleboel voordelen. En omdat je de Campooz vouwwagens eenvoudig huurt bij KlapOp heb je er plezier van in de weken dat je hem huurt en niet de kosten voor onderhoud, afschrijving en stalling. Ideaal dus! Nog een paar voordelen:

  • Je slaapt lekker warm boven de grond
  • Zeer snel op te zetten
  • Eenvoudig en makkelijk opzetten en afbreken
  • Charme van een tent, slaapcomfort van een caravan
  • Robuust, sterk en veiliger dan een tent
  • Geschikt voor bijna iedere auto (zelfs elektrische)
  • Veel opbergruimte, ook in de auto*

*Wanneer je wilt kamperen met een tent van vergelijkbare afmetingen als de CampooZ Lazy Jack vouwwagen, zul je deze tent in de auto mee moeten nemen. Hierdoor ben je flink wat opbergruimte kwijt. Los van dat je toch wel een flinke tijd bezig bent met het opzetten van zo’n tent.

Wat kost een vouwwagen huren?

Het antwoord is vrij eenvoudig, wij rekenen per model met verschillende prijzen. De huurprijs is afhankelijk van het seizoen. Het is logisch dat je in het hoogseizoen het meest betaalt voor het huren van een vouwwagen. Maar zoals eerder ook gezegd, je betaalt een vaste prijs, ongeacht de uitvoering van het model. Bekijk ze hier.

Wil je een vouwwagen huren? boek dan op tijd! Zeker in het hoogseizoen zijn de vouwwagens meestal al snel verhuurd. 

OPZETTEN VAN EEN VOUWWAGEN

Hieronder een voorbeeldje van de Fat Freddy om aan te geven hoe eenvoudig het opzetten is van een CampooZ vouwwagen.

vouwwagen huren campooz klapop Hengelo
vouwwagen huren campooz klapop vouwwagen
vouwwagen huren klapop campooz
vouwwagen huren klapop
vouwwagen huren campooz klapop vouwwagen
vouwwagen huren klapop campooz

Onze experts geven je graag advies!

Wil je wat weten over de CampooZ Lazy Jack vouwwagen of over het gebruik of de beschikbaarheid?
Neem dan vrijblijvend contact op met de specialisten van KlapOp vouwwagens.