Campooz vouwwagen huren

vouwwagen huren klapop campooz

Waarom een CampooZ vouwwagen huren?

Een hele goede reden is dat CampooZ een merk is van Nederlandse bodem! Kampeert dat dan lekkerder? Waarschijnlijk niet, maar het idee is wel erg prettig dat je met een oer-Hollands product onderweg bent naar je vakantiebestemming. Kies jij ook voor een kwalitatief goede en makkelijk op te zetten vouwwagen die er ook nog eens fantastisch uitziet? Dan moet je gewoon eens een CampooZ vouwwagen huren.

Sterk in eenvoud

De CampooZ vouwwagen huren is eigenlijk altijd een goede keuze. Deze vouwwagens zien er geweldig uit en zijn zo ontwikkeld dat ze extreem snel en makkelijk op te zetten zijn. We horen van meerdere klanten dat er flink wat bekijks is op de camping als de CampooZ losgekoppeld en opgezet wordt. Er zijn zelfs modellen die met één persoon op te zetten zijn. Ideaal wanneer je bijvoorbeeld als alleenstaande ouder met je kinderen wilt kamperen. Geen geworstel met stokken en handen tekort bij het opzetten maar gemak en souplesse.

vouwwagen huren campooz klapop Hengelo

– CAMPOOZ VOUWWAGEN HUREN IS DE ULTIEME VRIJHEID BELEVEN –

vouwwagen huren klapop
campooz vouwwagen huren

Lazy Jack of Fat Freddy?

Ga je een CampooZ vouwwagen huren dan kun kiezen uit diverse modellen. Waar je ook voor kiest, ieder model is eenzoudig op te zetten en de kwaliteit van de materialen is hoog. De keuze voor het model is meer afhankelijk van de beschikbaarheid en het aantal personen waarmee je op vakantie wil gaan.

Heb je meer slaapplaatsen nodig? Ook dan kun je prima een CampooZ vouwwagen huren en deze uitbreiden met de Ugly Betty. Deze compacte tent kan gekoppeld worden aan de vouwwagen waardoor er twee extra slaapplaatsen ontstaan. Betty is trouwens ook vrijstaand te gebruiken als bijzettentje. Vooral onze jonge klantjes vinden het erg gaaf hun eigen slaapplekje te hebben!

Hoe verzinnen ze het bij CampooZ?

Wij vinden de namen hilarisch die bedacht zijn door CampooZ. Iedere keer krijgen we weer een glimlach op ons gezicht als we het hebben over de Fat Freddy, Lazy Jack, Sleepy Joe of Ugly Betty. De CampooZ vouwwagen huren doe je natuurlijk niet voor de leuke naam, maar ze maken het wel aantrekkelijk daardoor.

Het verschil in de modellen zit hem in het aantal personen, de opbouw van de vouwwagen en uitbreidingsmogelijkheden. Zo is bijvoorbeeld de Fat Freddy een vouwwagen die gericht is op wat meer mobiel gebruik. Dus als je gaat trekken en rondreizen de vouwwagen dan is dit zeker een aanrader. Net iets compacter en sneller op te zetten, zonder allerlei ingewikkelde bouwpakket constructies.

VRAGEN OF BOEKEN?

De specialisten van KlapOp helpen je graag op weg, letterlijk en figuurlijk! Neem vrijblijvend contact op om je wensen te bespreken of een vouwwagen te huren. 

074-369 0001

E-Mail

Bekijk onze vouwwagens