Is de vouwwagen compleet ingericht?

WIJ STUREN JE GOED UITGERUST OP PAD

 

Wat zit er bij de gehuurde vouwwagen en wat moet je zelf meenemen?

Dat ligt er een beetje aan wat je er graag bij wil hebben. Neem je servies en campingmeubilair liever mee van huis of wil je dat wij het voor je verzorgen? We hebben diverse pakketten met toebehoren en accessoires die je bij kunt boeken. Je betaalt daardoor alleen voor wat je echt nodig hebt, wel prettig!

Door onze ervaring weten we precies waar je tegenaan loopt bij het huren van een vouwwagen. Stel, je komt aan in Zuid-Frankrijk en wil eindelijk je koelkast aansluiten voor een koud biertje, blijkt dat je een verloopstekker nodig hebt voor de stroom. Daarom leveren wij deze gewoon bij.

Een compleet ingerichte vouwwagen zorgt voor een ontspannen en goed uitgerust begin van de vakantie. 

Bekijk inventaris Naar vouwwagens
vouwwagen huren klapop campooz

– Tandenborstel vergeten? Gelukkig kun je die overal kopen! –

Kies zelf je inventaris

Ons standaard pakket, het pakket A, krijg je altijd van ons mee als je een vouwwagen huurt. Dit is de basisuitrusting om mee te kunnen kamperen met de vouwwagen. Hierin zit onder meer het keukenblok van DEFA, gasstel en een gevulde gasfles om heerlijke culinaire hoogstandjes op de camping te bereiden. Uiteraard zijn de aansluitslangen en benodigd gereedschap hiervoor standaard meegeleverd. 

De Frankrijk-verloopstekker voor elektra en een 20 meter lange stroomkabel met verdeelblok vind je ook bij de inventaris. De looplamp zorgt ervoor dat je op een zwoele zomeravond nog even een boekje kan lezen voor het slapen gaan.

Omdat we zuinig zijn op onze mooie vouwwagens en ze na de verhuurperiode ook graag weer terug willen hebben leveren we ook een disselslot bij. Gebruik deze om de kans op diefstal te verkleinen, zou toch jammer zijn als de vakantiepret verpest wordt. 

Wat moet ik zelf meenemen bij een huurvouwwagen?

Een inkoppertje misschien, maar de zwembroek en zonnebrand moet je echt zelf meenemen. In basis lijkt het een beetje op een hotelvakantie, alleen neem je de hotelkamer zelf mee achter je auto. Het verschil is dat je in de natuur verblijft dus het is verstandig om hier bij stil te staan.

Dingen als een vliegenmepper, een lijntje voor de handdoeken en was, wat knijpers en een aantal andere praktische zaken kun je beter zelf meenemen.

Ben je niet zo thuis in het kamperen? Kijk dan eens op de website van de ANWB, zij hebben een superhandige checklist voor je opgesteld. Van reisdocumenten tot kampeeruitrusting. Doe er je voordeel mee!

Regel zelf een witte plaat voor de vouwwagen

Zodra je iets achter de auto koppelt waardoor de gele kentekenplaat achterop de auto niet meer zichtbaar is moet er een witte kentekenplaat gebruikt worden. De vouwwagen moet altijd voorzien worden van een witte kentekenplaat. Hier dien je zelf voor te zorgen, wij helpen je uiteraard even met het aanbrengen van de plaat. Heb je nog geen wit kenteken? Bestel deze op tijd. Via de website van de RDW kun je zien waar je bij jou in de buurt terecht kan.   

Oudere auto? Mogelijk een verloop nodig

Voorheen werden auto’s en aanhangers uitgerust met 7-polige stekkers. Dat is een stekker met 7 contactpunten. Tegenwoordig zijn deze stekkers uitgerust met 13 contactpunten; de 13-polige stekker. Onze vouwwagens hebben een 13-polige stekker, als jouw auto nog een 7-polige stekker heeft zal je daar zelf een verloopstekker voor moeten kopen. Deze zijn verkrijgbaar bij een algemene automaterialenhandel en soms ook bij de grotere benzinestations. 

Vouwwagen beschermen

Wij vragen je om de vouwwagen onbeschadigd en schoon weer in te leveren. Het zou jammer zijn als we hier extra kosten voor moeten berekenen. Daarom moet je onder de tent van de vouwwagen een wegwerp onderzeil gebruiken. Hierdoor blijft het grondzeil van de tent schoon. Dit wegwerpzeil is te verkrijgen bij iedere bouwmarkt, wordt ook vaak gebruikt bij het afdekken van meubels en vloer bij een schilderklus en is groot genoeg voor onder de voortent.

 

 

EXCLUSIEF: Gratis fietsendrager!

Wij bieden graag nét dat beetje extra. Daarom hebben we ervoor gekozen onze vouwwagen standaard uit te rusten met een fietsendrager. Deze fietsendrager is geschikt voor twee fietsen en sterk genoeg om ook elektrische fietsen te vervoeren. Hoe fijn is dat!

Boodschappen doen in het dorp? Bespaar op de brandstof en neem gewoon de fietsen mee! 

Overzicht vouwwagen met inrichting

Wat zit er bij de vouwwagen? Dat is een vraag die we regelmatig krijgen van onze klanten en bezoekers van de website. Daarom hebben we alles even voor je in een document gezet. In deze PDF kun je precies zien wat de standaard uitrusting is, wat je zelf mee moet nemen en er is een uitgebreide beschrijving te vinden van het uitgebreide pakket. Met het uitgebreide pakket ga je met een compleet ingerichte vouwwagen op pad. Zowel meubilair als servies zit er allemaal bij in. Let wel op, dit is gebaseerd op op het kamperen met vier personen.  

Bekijk inventarislijst

VRAGEN OF BOEKEN?

De specialisten van KlapOp helpen je graag op weg, letterlijk en figuurlijk! Neem vrijblijvend contact op om je wensen te bespreken of een vouwwagen te huren. 

074-369 0001

E-Mail

Bekijk onze vouwwagens