Vouwwagen uitproberen

VOUWWAGEN UITPROBEREN VOOR AANKOOP?

Een vouwwagen koop je niet dagelijks

Het kopen van een vouwwagen is wat anders dan gewoon even een broodje kopen voor de lunch. De aankoop van een vouwwagen is voor veel mensen een behoorlijke investering, niet iets dat ze dagelijks doen.

Zeker als er nog geen ervaring is met de vouwwagen doe je er natuurlijk alles aan om het risico op een miskoop te voorkomen. Dagenlang het internet afstruinen naar modellen en fabrikanten, vergelijken van modellen en op zoek naar goede leveranciers. Reviews lezen kan ook helpen, al zegt dat niet altijd alles.

Waarom zou je dan niet gewoon eerst een vouwwagen uitproberen? Oriënteren is goed, beleven is beter! 

vouwwagen huren klapop campooz

– Een vijf-sterren review; deze moet wel goed zijn…! –

vouwwagens van Camppoz

Eerst een weekje uitproberen

Heb je nog geen ervaring met een vouwwagen? Wij kunnen het van harte aanbevelen, maar we zijn misschien niet helemaal subjectief. Als je nog nooit hebt gekampeerd begin dan eens met een vouwwagen uitproberen.

In een weekje testen word je heel veel wijzer. Je vindt het antwoord op diverse vragen zoals; Heb ik wel de juiste bagage mee of mis ik van alles? Hoe rijdt mijn auto met een vouwwagen erachter? Gaat het opzetten van de vouwwagen een beetje handig?

Eerste kampeerervaring? Misschien gaat er wel een wereld voor je open wil je nooit meer anders. Het is namelijk wel een bepaalde cultuur met een unieke beleving. Heerlijk in de buitenlucht, soms wat primitief, maar erg verslavend!

Comfort en gemak

Als je helemaal geen ervaring hebt met campings kun je de vouwwagen uitproberen op een grasveldje in de buurt. Daar kun je hem in alle rust een aantal keer opzetten en afbreken. Dat kan aardig wat geklungel schelen als je voor het eerst arriveert op de camping.

Het comfort van een vouwwagen is hoog, daar hoef je je in ieder geval niet druk om te maken. Charme van een tent, comfort van een caravan!

Oplossing: huur een vouwwagen

Al vanaf € 295,- kun je een week met één van onze vouwwagens op pad! Je hebt dan alle tijd en kan rustig een vouwwagen uitproberen voordat je er één aanschaft of gelijk 3 weken naar Zuid-Frankrijk afreist.

Wil je een week een vouwwagen proberen? We verhuren onze vouwwagens per volle week. Dus als je een weekend op pad wil zou je hem in het laagseizoen ook van woensdag tot woensdag kunnen huren. Buiten de periode 25 juni – 27 augustus, het hoogseizoen, zijn andere haal- en brengdagen bespreekbaar dan alleen de vrijdag. Neem gerust contact met ons op om dit te overleggen.

vouwwagen huren klapop

Vouwwagen huren of kopen?

Misschien bevalt het gemak van een vouwwagen huren wel zo goed dat je van een aankoop afziet. Je moet goed afwegen wat de voordelen en nadelen zijn om de de juiste beslissing te maken. Ook daarom is een vouwwagen uitproberen ook verstandig om te doen, het kan je behoeden voor een miskoop.

Een vouwwagen kopen heeft veel voordelen! Misschien wel het belangrijkste voordeel; je kunt hem gebruiken wanneer jij wil. Je bent onafhankelijk van een huurkalender en het is helemaal eigen.

Huur je een vouwwagen dan heeft dit ook veel voordelen. Zo heb je geen omkijken naar de kosten voor stalling, het onderhoud en de afschrijving. Zo moet je toch wel rekenen op zo’n € 1000,- tot € 1500,- per jaar aan kosten voor je eigen vouwwagen. Het is dan jammer om hem niet te gebruiken, want deze kosten maak je toch al. Huur je een vouwwagen, dan is het makkelijker om wat vaker af te wisselen in de soort vakantie.

Advies of vragen? Bas en Edwin van KlapOp en DakOp helpen je graag op weg!

Neem contact op

VRAGEN OF VOUWWAGEN RESERVEREN?

De specialisten van KlapOp helpen je graag op weg, letterlijk en figuurlijk! Neem vrijblijvend contact op om je wensen te bespreken of een vouwwagen te huren. 

074-369 0001

E-Mail

Bekijk onze vouwwagens