Wat kost het huren van een vouwwagen?

WE HOUDEN HET EENVOUDIG!

Geen onnodig lange upgrade mogelijkheden…

We doen er alles aan om onze prijzen en opties zo eenvoudig mogelijk te houden. Daarom kiezen we er bij KlapOp voor om standaard de vouwwagen al riant uit te rusten, zonder dat jij daar de hoofdprijs voor hoeft te betalen.

Zo zijn bijvoorbeeld een keukenblokje met een gevulde gasfles, stroomvoorziening en Frankrijkstekker, de tafel en stoelen standaard meegeleverd. Omdat we graag iets extra doen leveren we zelf kosteloos een fietsendrager mee bij de standaard uitrusting!

Wat kost het huren van een vouwwagen? Let goed op wat er allemaal meegeleverd wordt! 

vouwwagen huren klapop campooz

– Gewoon all-in, dat vinden we eerlijk en helder! –

vouwwagens van Camppoz

Wil je je eigen servies meenemen?

Om antwoord te geven op de vraag “wat kost het huren van een vouwwagen?” zijn er twee factoren die invloed hebben op de prijs. Neem je zelf een set pannen, servies en bestek mee of wil je ons huurpakket bijboeken? En ga je in of buiten het hoogseizoen op vakantie?

Complete inventaris

Als je wilt kun je kiezen het complete inventaris te huren. Hiervoor betaal je een vaste prijs voor de gehele huurperiode. Dat is overigens de enige upgrade die je bij kunt boeken. Je bent vrij om mee te nemen wat je wil, maar weet dat wij het ook voor je hebben.

Vouwwagen in het hoogseizoen

Het is in de gehele vakantiebranche gebruikelijk dat de prijzen hoger liggen in het hoogseizoen. In onze boekingskalender kun je direct zien wat het verschil is in prijs. Kun je buiten het hoogseizoen op vakantie omdat je niet gebonden bent aan schoolvakanties, dan is dit het overwegen waard. Het kan namelijk honderden euro’s schelen. Niet alleen op de vouwwagenhuur, ook de kampeerplaatsen zijn een stuk goedkoper buiten de allerdrukste periode van het jaar.

Prijs vouwwagen huren

Al voor € 295,- per week huur je je eigen vouwwagen. Dit is de Alpenkreuzer Waterfront. Een heerlijke solide en mooie vouwwagen van dit bekende merk. De opties die je hebt om uit te breiden zijn het complete inventarispakket en de bijzettent. Onze populaire CampooZ vouwwagens huur je vanaf € 390,- per week in het laagseizoen. Maar…. wees er snel bij want de beschikbaarheid is beperkt!

Bij de meeste vouwwagen zijn meerdere kalenders beschikbaar. Is de periode dat je graag een vouwwagen wil huren niet beschikbaar, kijk dan in de andere kalender. Iedere verhuurbare vouwwagen heeft zijn eigen kalender.

Naar de vouwwagens

Prijsbewust? Neem je fiets mee om boodschappen te doen.
De fietsendrager leveren wij kosteloos bij de vouwwagen!

Bron: ANWB

Is de vouwwagen verzekerd?

Het antwoord is nee, via ons is de vouwwagen niet voorzien van een verzekering die dekking biedt tegen schades, verlies of diefstal. In geval van schade zullen we een aanspraak doen op de betaalde borg, is de schade aan de vouwwagen hoger dan de betaalde borg dan zijn we genoodzaakt we dit aan je door te berekenen.
De borg (in de meeste gevallen €500,-) moet voldaan worden bij het ophalen van de vouwwagen en zal door ons na het terugbrengen spoedig aan je geretourneerd worden per bank.

Toch de vouwwagen verzekeren? Er zijn diverse bedrijven, zoals de ANWB, die een (tijdelijke) vouwwagenverzekering aanbieden. Als je hier gebruik van wil maken heb je vaak een catalogusprijs nodig en de waarde van de accessoires. Wij kunnen je eenvoudig van deze informatie voorzien.

Neem contact op

VRAGEN OF BOEKEN?

De specialisten van KlapOp helpen je graag op weg, letterlijk en figuurlijk! Neem vrijblijvend contact op om je wensen te bespreken of een vouwwagen te huren. 

074-369 0001

E-Mail

Bekijk onze vouwwagens